• Parkeer informatie systemen

Parkeer Verwijs Systeem Apeldoorn

Het oude dynamische Parkeer Route Informatie Systeem (PRIS) in Apeldoorn voldeed al langere tijd niet meer aan de eisen en het systeem sloot ook niet meer aan bij de verkeerscirculatie rondom de binnenstad. Met het oog op meerdere grote evenementen in de stad (waaronder 3FM Serious Request) werd het hoog tijd voor een nieuw informatiesysteem.

 

Nieuw Parkeer Verwijs Systeem

De gemeente heeft besloten om de nieuwe verwijsborden uit te voeren als een grotendeels statisch Parkeer Verwijs Systeem met 5 grotere tekstdisplays (DRIP’s). Op die manier heeft de gemeente meer ruimte en vrijheid om dynamische informatie te tonen. De bezoekers van Apeldoorn zijn nu nog beter geïnformeerd.

Het projectbureau van Ledyears heeft de regie genomen in dit project en gezorgd voor de volledige implementatie van het nieuwe Parkeer Verwijs Systeem in Apeldoorn. Samen met de gemeente is het ontwerp van de verwijslocaties en de software vastgesteld en zijn alle locaties geschouwd. Vervolgens zijn alle systeemcomponenten geproduceerd, uitgebreid getest en geïnstalleerd.

 

Aansturing via RAAAK-platform

Om de tekstdisplays (DRIPs) te beheren en de informatie aan te passen wordt door de parkeerbeheerders gebruik gemaakt van het door Ledyears ontwikkelde RAAAK-platform. Afhankelijk van de gebruikersrechten kunnen zij de status van een display bekijken en afbeeldingen en tekst wijzigen of toevoegen.

 

 

 

 

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN