Partnership scoreborden KNHB / Rabo Hockey Bonus

Met een totaal van 320 clubs en ruim 250.000 aangesloten leden is hockey één van de meest populaire sporten in Nederland. Ledyears is al vele jaren trouw leverancier van elektronische scoreborden door het hele land. Door een strategische samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en de Rabobank worden steeds meer hockeyvelden uitgerust met een scorebord van Ledyears.

 

De scoreborden van Ledyears zijn leverbaar in meerdere uitvoeringen. De mogelijkheden variëren van een eenvoudig scorebord met karakters voor de tijd en score tot multifunctionele LED-schermen die tevens reclame kunnen tonen. Voor een compleet overzicht verwijzen wij u graag door naar onze website www.scoreborden.nl.

 

Rabo Hockey Bonus
Momenteel participeert Ledyears in een unieke samenwerking met de Rabobank en de KNHB. Hockeyclubs die hun investeringen financieren met krediet van de Rabobank hebben onder andere de mogelijkheid om de bijbehorende bonus te verzilveren met de aanschaf van een elektronisch scorebord. Voor meer informatie over deze actie verwijzen we u door naar www.rabobank.nl/hockey.

bg

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN