Scorebordsysteem Kunstijsbaan Breda

De schaatsbaan in Breda is dé baan voor de recreatieve -, marathon- en wedstrijdschaatser! De accommodatie beschikt over een 400-meterbaan en een 30×60 meter ijsvloer, beide uitermate geschikt voor recreatief en wedstrijdschaatsen.

Scorebordsysteem met legio mogelijkheden

Op de schaatsbaan hangt een multifunctioneel scorebordsysteem. Het LED-scherm met geïntegreerd scorebord wordt intensief gebruikt door de Kunstijsbaan zelf en verschillende schaatsverenigingen. Het grote scherm (18m2) biedt namelijk legio mogelijkheden  Naast aankondigingen van events en horeca acties wordt het scherm ook ingezet voor wedstrijdscores bij ijshockeywedstrijden. En iedere schaatser met een transponder kan direct zijn rondetijden op het LED-scherm terug zien.

Projectmanagement van A tot Z

Optisport Breda (opdrachtgever) stond er tijdens dit project niet alleen voor. Onze projectmanager Dennis Roos heeft samen met het projectteam de ontwerpen, werkzaamheden en voorbereidingen afgestemd met de opdrachtgever en de andere partijen in het project. Mede hierdoor is het systeem op de juiste wijze op de Kunstijsbaan geïnstalleerd en opgeleverd.

Niet meer zonder

“Het LED-scherm is op de gehele ijsbaan goed leesbaar, helder en overzichtelijk. We kunnen niet meer zonder! In vergelijking met andere systemen is het gebruik zeer eenvoudig! Uitleg/instructie is bijna overbodig” aldus Roy Slond, voorzitter van de Bredase ijshockeyclub Yeti’s.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN