Multifunctioneel score- en narrowcastingsysteem in sportcomplex Amerena

In het fonkelnieuwe sportcomplex Amerena komt techniek en (top)sport samen. Atleten kunnen onder de beste omstandigheden trainen en wedstrijden spelen. Tijdens deze trainingen en wedstrijden worden de atleten ondersteund door de nieuwste technieken op het gebied van camera analyse en wedstrijdregistratie. Dit alles is ook door het publiek te volgen op één van de vele LED-schermen die het sportcomplex rijk is.

Amerena scorebordsoftware

Ultieme beleving

De ultieme beleving voor sporter én bezoeker begint al bij de voordeur. Vanaf het moment dat men het ultra moderne sportcomplex binnen stapt  wordt men meegenomen in de digitale wereld van Amerena. Zo worden routes, kleedkamer indelingen en evenementen keurig op de bezoekers van dat moment afgestemd. Nooit meer ronddwalen op zoek naar die ene kleedkamer die nog vrij is of als bezoeker langs alle hallen en baden op zoek naar de juiste wedstrijd.

 

Groot LED-scherm

Eenmaal aangekomen in het Olympisch wedstrijdbad, het torenbad of de sporthal begint de volgende fase van de moderne sportbeleving. Alle prestaties worden direct in beeld gebracht op het grote LED-scherm, zichtbaar voor bezoekers en sporters. Van actuele tussentijden tot eindtijden en van live beeld tot herhaling. Het hele sportevenement wordt ondersteund met full colour beeldmateriaal.

Na afloop van de wedstrijd wordt de winnaar uitgebreid in beeld gebracht en worden organisatie en sponsoren in het zonnetje gezet. Uiteraard wordt er van de gelegenheid gebruik gemaakt om bezoekers en sporters te informeren over de komende wedstrijden.

Na de wedstrijd

Wanneer sporters en bezoekers elkaar na de wedstrijd ontmoeten in de moderne met hout ingerichte verenigingskantine van zwemvereniging ZPC Amersfoort en de volleybalverenigingen AVV Keistad / Wilhelmina, zijn de eerste beelden al gemonteerd en zijn de hoogtepunten van de wedstrijd terug te zien op de vele schermen die het gebouw rijk is.

Bij het verlaten van het pand kijkt de sporter, moe maar voldaan, nog één keer achterom: het staat er echt! Hij heeft gewonnen. Zijn naam pronkt de komende week op nr1 op alle schermen in het gebouw.

Realisatie Amerena

De ultieme sportbeleving zoals gerealiseerd in Amerena is tot stand gekomen uit samenwerkingen tussen een groot aantal aannemers en leveranciers. Een groot project met dagelijks nieuwe uitdagingen. Dankzij de gedegen projectaanpak en ervaren projectmanagers heeft Ledyears het proces perfect gemanaged en een fantastisch eindproduct gerealiseerd.

De jarenlange ervaring van Ledyears in scorebordtechnologie, de wil om te innoveren bij de bouwer én de topsportmentaliteit van de betrokken verenigingen bleek een gouden combinatie! Samen hebben we gewerkt aan een prestatie van formaat.

Eisen

Een topsport locatie moet aan topsport eisen voldoen. Zo zijn alle systemen goedgekeurd en geschikt voor gebruik tijdens officiële wedstrijden volgens de eisen van NOC*NSF, FINA en KNZB.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN