TACTIC: Nieuw innovatief mobiel verkeersinformatiesysteem

De TACTIC is een mobiel verkeersinformatiesysteem. Het bestaat uit een Dynamisch Route Informatie Panel (DRIP) en een dakset met alle benodigde optische signalering. Dankzij deze combinatie is de TACTIC van alle functionaliteiten voorzien die gewenst zijn op een verkeersassistentievoertuig.

De TACTIC is een product van TTI Partners. Ledyears is partner van TTI als het gaat om de ontwikkeling, productie en het beheer van de Dynamische Route Informatie Panelen.

Wilt u meer weten over de TACTIC? Neem dan contact met ons op via 088-3221040 of info@ledyears.nl.

 

Specificaties DRIP

Het informatiepaneel van de TACTIC heeft aantal specifieke en unieke kenmerken:

⇒ 32 x 80 beeldpunten
⇒ 12 mm pixelpitch
⇒ Full colour weergave (16,7 miljoen kleuren)
⇒ Meer dan 100.000 branduren
⇒ Zeer laag energieverbruik

Vanzelfsprekend zijn de DRIP’s  gecertificeerd op basis van de hoogste classificatie conform de Europese normering NEN-EN12966.

Intelligent displaysysteem

Maar de TACTIC is meer dan een DRIP. Een unieke mogelijkheid is om het systeem uit te breiden met een intelligente controller. Daarmee wordt het volledige displaysysteem gediagnosticeerd en via een remote verbinding continue gemonitord. Op deze manier worden mogelijke issues snel herkend en opgelost voordat het tot uitval van het systeem kan leiden.  Het resultaat is een optimale beschikbaarheid van het displaysysteem.

 

Voertuigonafhankelijk

Door het design van de TACTIC is de DRIP toepasbaar op ieder type voertuig. Of u de TACTIC nu op een personenwagen, bestelwagen op pick-up wilt plaatsen, het is allemaal mogelijk. 

Perfect leesbaar

Door de positionering van de TACTIC op het dak in combinatie met de 45 graden draaibaarheid naar zowel links als rechts is de DRIP uitstekend zichtbaar. Hierdoor is de informatie op het display voor het passerend verkeer altijd goed te lezen. Ook als het verkeerassistentievoertuig voor de veiligheid van de gebruiker in een fend-off (=schuine) positie gezet is.

Eenvoudige bediening

De TACTIC kan draadloos bediend via een beveiligde app op een smartphone of tablet. Uiteraard is het ook mogelijk om de TACTIC aan te sturen via de bedieningsknoppen in het voertuig. In het besturingssysteem is er een keuze uit voorgeprogrammeerde afbeeldingen en scenario’s. Hierdoor is het mogelijk om snel tussen afbeeldingen en scenario’s te schakelen.

Onderschrift komt hier…
Onderschrift komt hier…

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN