Veiligheidsdisplay EMO Rotterdam

Het Europees Massagoed Overslagbedrijf (EMO) in Rotterdam is één van de grootste terminals van Europa. Men is vooral gespecialiseerd in de overslag en opslag van ijzererts en kolen vanuit de hele wereld. Net als bijvoorbeeld Shell, Tata Steel en E-on heeft ook EMO gekozen voor een professionele aanpak middels een full colour LED-scherm van Ledyears.
 

Voor veel bedrijven, die werkzaam zijn in de industriële sector, is communicatie en veiligheid een steeds belangrijker en terugkerend onderwerp. Bij de ingang van de terminal wordt het eigen personeel en de bezoeker op een dynamische wijze geïnformeerd over actuele veiligheidsfactoren binnen de organisatie. Het LED-scherm toont hierbij de volgende overeenkomstige informatie:

 

– De stand van het aantal ongevalvrije dagen en het record aantal ongevalvrije dagen  
– Het welkom heten van bezoekers en personeel 
– Algemene informatie en mededelingen 
– (Bedrijfs)video’s 

 

De hoge resolutie van het scherm en de full colour techniek maakt het mogelijk de informatie te tonen volgens de bekende huisstijl van EMO. Aangezien de Maasvlakte beschikt over veel zware industrie en dicht bij de zee is gelegen, kan men spreken van een vijandig klimaat, zoals fijn stof, zout, zanddeeltjes en zware weersomstandigheden. Om deze reden is bij het ontwerp van het LED-scherm uitgegaan van het gebruik van speciale componenten, duplex coating en ventilatie, zodat het LED-scherm goed functioneert in deze omgeving.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN