Veiligheidsdisplays Perfetti van Melle

Heeft u wel eens gedacht aan een veiligheidsdisplay als middel om uw medewerkers bewust te maken van het belang van veilig werken? Het internationale bedrijf Perfetti Van Melle, producent van o.a. Mentos en Fruittella, is ervan overtuigd dat haar nieuwe veiligheidsdisplays bijdragen aan de veiligheid van haar medewerkers. Ledyears heeft deze displays mogen ontwerpen, produceren en installeren.

 

Perfetti Van Melle heeft ervoor gekozen haar productieruimtes te voorzien van vier veiligheidsdisplays die het actuele aantal ongevalvrije dagen tonen. Daarnaast geven de displays weer wat het record aantal ongevalvrije dagen is. Maar wat bereikt het productiebedrijf hiermee? Corné Roelen, coördinator Health, Safety and Environment bij Perfetti Van Melle, ziet een groot belang voor de medewerkers.

 

En daarmee slaat hij de spijker op de kop. Door medewerkers op onbewuste momenten te voorzien van informatie over hun veiligheid stimuleer je hen bij te dragen aan een veilige werkomgeving.

 

Bewustwording heeft betrokkenheid tot gevolg. Medewerkers hebben het gevoel dat ze op de hoogte worden gehouden van belangrijke informatie en zijn meer bereid om hier onderdeel van te zijn. Kort samengevat zouden we kunnen zeggen dat de veiligheidsdisplays dienen voor bewustwording, betrokkenheid en bewijs richting de medewerkers.

 

De displays bij Perfetti Van Melle zijn een perfect voorbeeld van wat Ledyears voor de industriële branche kan betekenen. We denken mee in het ontwerp, de aansturing en de uitvoering.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN