• led-scherm

Digitale reclame Zwijndrecht

Steeds meer gemeenten kiezen voor digitale borden als het gaat om buitenreclame. Ook in gemeente Zwijndrecht zijn er op vier toplocaties LED-schermen van Ledyears in het straatbeeld verschenen. De schermen staan langs drukke doorgaande wegen en hebben daardoor een groot bereik.

Digitale reclame maakt dat er meerdere advertenties per minuut vertoond kunnen worden. Voor lokale ondernemers is dit digitale medium dus een interessante optie geworden. Want BEREIK, exploitant van deze buitenreclame in Zwijndrecht, biedt verschillende (korte) advertentiemogelijkheden aan.
De LED-schermen kunnen ook worden ingezet voor mededelingen van de gemeente zelf. Denk aan evenementen, activiteiten van lokale culturele instellingen, wegaansluitingen of toeristische informatie of een Amber alert.

De LED-schermen bieden dus aan de ene kant de gemeente de mogelijkheid om de burger te informeren. Aan de andere kant zijn lokale ondernemers zichtbaarder door te adverteren op het scherm.

Qua techniek en formaat is er gekozen voor een zeer mooie beeldkwaliteit, twee verschillende afmetingen en pixelafstand. Het grote LED-scherm (ook wel billboard genoemd) heeft een landscape formaat, hoge resolutie en een fijne 8 mm pixelafstand. De kleinere schermen (ook wel gids genoemd) hebben een portrait formaat, hoge resolutie en een fijnere 6 mm pixelafstand. Zodat ook op een kortere afstand het beeld zeer scherp is.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN