Multifunctioneel scorebordsysteem Zwemcentrum Rotterdam – Let’s swim!

Zwemcentrum Rotterdam is het enige officiële 50-meter bad van Rotterdam en is gevestigd in het oude deelgemeentekantoor bij Zuidplein. Er is ruim twee jaar aan de nieuwbouw gewerkt. De gevel is overeind gebleven maar daar achter is alles nieuw. Dankzij het 50-meter bad kunnen waterpolo- en zwemverenigingen op topniveau meedoen! Naast dit bad is er een ruim 25-meter bad en een tribune waar plaats is voor duizend man.

Hypermodern complex

Het hypermoderne complex is voorzien van de nieuwste technische snufjes waaronder het multifunctioneel scorebordsysteem van Ledyears. Het is het meest moderne en geavanceerde systeem in de markt en biedt alle gewenste mogelijkheden en functionaliteiten voor onder andere waterpolo en wedstrijdzwemmen. En past dus uitstekend bij de ambities van Zwemcentrum Rotterdam.

Bediening vanuit 1 systeem

Het systeem bestaat uit een combinatie van één full colour scorebord van 24m2 (6 x 4), 6 schotklokken en 7 TFT-schermen voor narrowcasting gecombineerd met Ledyears narrowcasting/scorebord software voor de aansturing. Hierdoor kan Zwemcentrum Rotterdam scores, video’s en afbeeldingen tonen. Maar ook logo’s wedstrijdopstellingen, tijdregistratie en (live) camerabeelden. Men bedient het scorebord, de schotklokken en de narrowcastingschermen in het complex zeer eenvoudig vanuit 1 systeem!

Projectmanagement van A tot Z

Variopool (opdrachtgever) stond er tijdens dit project niet alleen voor. Onze projectmanager Dennis Roos heeft samen met het projectteam zorg gedragen voor de juiste voorbereiding, ontwerpen, testen en uiteindelijke een succesvolle oplevering.

De planning en voortgang van dit project zijn continue inzichtelijk geweest dankzij ons projectmodel dat bestaat uit vijf fases:

Mede hierdoor is er te allen tijde grip op het project geweest. En is het systeem volgens wens en op de juiste wijze in Zwemcentrum Rotterdam geïnstalleerd en opgeleverd.

Sfeer en beleving

En één ding is zeker: Het systeem brengt extra sfeer en beleving in Zwemcentrum Rotterdam!

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN