Zo pakken wij projecten aan.

Projectmanagement speelt een belangrijke rol binnen de organisatie van Ledyears. Een gedegen aanpak vanaf het eerste moment is van groot belang voor een tijdige en volledige realisatie van uw product. Ons projectmodel stelt de klant centraal en heeft veel aandacht voor heldere communicatie, een professionele aanpak en afspraken op maat. Hierdoor is Ledyears in staat om klantgericht te opereren en bent u verzekerd van een product dat is afgestemd op uw wensen. Door het succesvol opleveren van tientallen projecten heeft Ledyears ervaring met zowel kleine als grote opdrachten. Ledyears is actief op diverse markten, zoals het verkeer, openbaar vervoer, sport, industrie en reclame.

 

Hoe wij onze projecten aanpakken

 

 

Ledyears neemt u het hele productieproces uit handen en luistert naar uw wensen en eisen. Door jarenlange ervaring weten wij snel te schakelen en begrijpen we wat u wilt. We produceren en ontwikkelen onze producten zelf. De oplevering wordt geheel door ons verzorgd en na afloop heeft u een hoogwaardig product waar u jarenlang gebruik van kan maken.

 

Benieuwd naar onze projecten?

Wanneer u benieuwd bent naar onze opgedane ervaringen vindt u hieronder een greep uit de door ons gerealiseerde projecten. Wij hebben onder andere projecten voor Rijkswaterstaat, Provincies, Tata Steel, FrieslandCampina  en TNT Post uitgevoerd. Wilt u vrijblijvend informatie ontvangen over het toepassen van LED displays binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op en laat u informeren!

“Ledyears heeft ons verrast in de uitstekende nazorg en de tijd die daarvoor wordt genomen.”

PC Hooft Groep / Reclame

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN