De wereld staat vol met big data. De behoefte aan meer en actuele informatie neemt nog steeds toe en vanuit de ‘Internet of Things’ gedachte koppelen we graag systemen aan elkaar.

Om al deze informatiestromen te beheren heeft Ledyears het RAAAK-platform ontwikkeld. Hét platform om al uw systemen aan te sturen, te monitoren en te onderhouden. Hiermee bieden wij u het juiste RAAAK-vlak tussen content en techniek en tussen de informatie en gebruiker.

 

DATA INPUT

Door techniek en content te scheiden is het mogelijk gemaakt om koppelingen te standaardiseren. Daarmee is het RAAAK-platform te koppelen met zowel traditionele als toekomstige systemen, datastromen en interfaces.

GEBRUIKER

Met het online dashboard heeft u wereldwijd toegang tot het platform. Vanuit dit dashboard bent u in de gelegenheid al uw systemen te beheren en aan te passen.

SYSTEMEN

De informatie uit het RAAAK-platform wordt zichtbaar gemaakt op uw displaysysteem. Maar dat is niet het enige. Ook het tonen van informatie in een app, op een website of een systeem van derden behoort tot de mogelijkheden.

 

TECHNISCH BEHEER

Onze supportafdeling heeft een continue verbinding met het platform. Daarmee hebben wij 24/7 inzicht in de prestaties van uw systeem. We zijn in staat het systeem verregaand te monitoren en updates worden snel en eenvoudig uitgerold via de cloud.

Eigenschappen van RAAAK:

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUGOFFERTE AANVRAGEN

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN