De wereld staat vol met big data. De behoefte aan meer en actuele informatie neemt nog steeds toe en vanuit de ‘Internet of Things’ gedachte koppelen we graag systemen aan elkaar.

Om al deze informatiestromen te beheren heeft Ledyears het RAAAK-platform ontwikkeld. Hét platform om al uw systemen aan te sturen, te monitoren en te onderhouden. Hiermee bieden wij u het juiste RAAAK-vlak tussen content en techniek en tussen de informatie en gebruiker.

GEBRUIKER

Met het online dashboard heeft u wereldwijd toegang tot het platform. Vanuit dit dashboard bent u in de gelegenheid al uw systemen te beheren en aan te passen.

SYSTEMEN

De informatie uit het RAAAK-platform wordt zichtbaar gemaakt op uw displaysysteem. Maar dat is niet het enige. Ook het tonen van informatie in een app, op een website of een systeem van derden behoort tot de mogelijkheden.

DATA INPUT

Door techniek en content te scheiden is het mogelijk gemaakt om koppelingen te standaardiseren. Daarmee is het RAAAK-platform te koppelen met zowel traditionele als toekomstige systemen, datastromen en interfaces.

TECHNISCH BEHEER

Onze supportafdeling heeft een continue verbinding met het platform. Daarmee hebben wij 24/7 inzicht in de prestaties van uw systeem. We zijn in staat het systeem verregaand te monitoren en updates worden snel en eenvoudig uitgerold via de cloud.

De kaart

Het dashboard bevat een overzichtelijke kaart waarin uw systemen zijn weergegeven. Dankzij duidelijke iconen en kleuren heeft u direct inzicht in de actuele status. Daarbij maken we gebruik van groen (OK), oranje (Warning) en rood (Alert).

Diagnostics

Tot op detailniveau heeft u inzicht in de status van systeemonderdelen, de verbinding en de juiste weerhave van de informatie op uw display.

Ontwerpen

Het ontwerpscherm biedt u de mogelijkheid om de informatie voor uw displays te ontwerpen en te versturen.

Rapportage

Alle gegevens m.b.t. de logging van de centrale en lokale systeemonderdelen worden getoond in tabellen of grafieken.

KLANTCASE: DRIS Limburg

Het Dynamisch Reizigers Informatie Systeem van de provincie Limburg bestaat uit meer dan 300 displaysystemen. Al deze systemen worden aangestuurd en beheert vanuit één platform, het RAAAK platform. Via dit platform wordt alle informatie over het systeem beheerd, gecontroleerd en via het dashboard zichtbaar gemaakt. Het platform monitort continue de werking van alle systemen en systeemdelen zoals bijvoorbeeld de centrale server, datacommunicatie en werking van de displaysystemen.

Om de juiste informatie op de systemen te tonen wordt ruwe reisinformatie via het KV7/8 koppelvlak opgehaald bij het NDOV, verwerkt tot concrete reisinformatie en verstuurd naar het haltesysteem.

De beheerder van de provincie heeft via het dashboard direct inzicht in de status van alle systemen en systeemonderdelen.  Hij of zij voegt zelf nieuwe displays toe, wijzigt de configuratie, of verstuurt vrije teksten naar de haltesystemen.

Meer lezen over dit project, klik dan hier.

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUGOFFERTE AANVRAGEN

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN