Verdien geld met uw full colour scorebord

Geplaatst in: Sport

Maak van uw scorebord een belangrijke inkomstenbron. U kunt nu investeren in een nieuw type scorebord; een dynamisch full colour scorebord dat voorzien is van een groot LED-scherm. Hiermee is het mogelijk om naast de puntentelling ook advertenties te tonen. Bovendien draagt het LED-scherm bij aan een professionele en moderne uitstraling van uw sportaccommodatie.

Hoe bedient u het LED-scherm?

De aansturing van het LED-scherm gebeurt door middel van eenvoudige software die wordt meegeleverd bij de aanschaf van een dynamische full colour scorebord. Zo kunt u vanaf een pc of laptop gemakkelijk de door u gewenste informatie en/of advertenties invoeren en weergeven. Voor het bedienen van het scorebord wordt een draadloos bedieningspaneel geleverd waarmee u tijdens de wedstrijd moeiteloos de scores kunt bijhouden.

Voordelig en duurzaam

Een scorebord schaft u natuurlijk voor langere tijd aan. Door het duurzame ontwerp van een dynamische full colour scorebord en de hoogwaardige kwaliteit bent u verzekerd van een systeem dat jarenlang functioneert (10 jaar gegarandeerd). Daarnaast zijn de LED-schermen van Ledyears een duurzame investering. De systemen zijn milieuvriendelijk, ze verbruiken minder energie dan andere systemen en hebben een langere levensduur.

De voordelen op een rij

– Unieke combinatie tussen scorebord en advertentieruimte
– Uw scorebord wordt een inkomstenborn
– Binnen 3 jaar heeft u de investering terugverdiend
– Eenvoudige bediening
– Professionele uitstraling

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw sportclub of vereniging? Neem contact met ons op. We adviseren u graag over de juiste oplossing.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN