Scoreborden voor elke sport

Ledyears is specialist in het leveren van scoreborden. Van standaard scoreborden tot uitgebreide systemen. Van scoreborden voor voetbal tot scoreborden voor waterpolo. Niets is ons te gek. Als producent bieden wij een breed assortiment, een modern ontwerp en oog voor maatwerk. Hiermee hebben wij voor elke situatie de juiste oplossing. Maak uw keuze:

 

Download de brochure hier!

 

Multifunctionele scorebordsystemen

Het scorebordsysteem van Ledyears is het meest moderne en geavanceerde systeem in de markt. Het systeem bestaat in de basis uit een combinatie van één of meerdere full colour scoreborden en/of TFT-schermen, gecombineerd met een Content Management Systeem voor de aansturing. Aanvullend kan het systeem worden uitgebreid met schotklokken, camerasystemen, jurytablets, externe koppelingen, etc.

 

Meer weten over onze multifunctionele scorebordsystemen? Lees het hier!

Full colour scorebord

Een full colour scorebord geeft uw sportaccommodatie de professionele uitstraling die het verdient. Door de unieke samenstelling van het scorebord wordt de weergave van het wedstrijdverloop gecombineerd met het tonen van advertenties, sponsorinformatie, wedstrijdopstellingen, enz. Uiteraard beschikken de full colour scoreborden over alle functies waarmee de stand en de wedstrijdtijd kan worden bijgehouden.

Lees hier meer over een full colour scorebord.

Standaard scorebord

Een standaard scorebord is ideaal voor elk budget en elke sportaccommodatie. Door het brede assortiment is Ledyears in staat om voor elke tak van sport en voor elk budget een scorebord aan te bieden. De modellen variëren van standaard en eenvoudig tot klantspecifieke en zeer uitgebreide scoreborden. Door middel van heldere LED verlichting vallen onze scoreborden altijd op.

Lees hier meer over een standaard scorebord.

Contactformulier

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN