Ledyears Swimming Experience

De wereldzwembond FINA heeft nieuwe spelregels voor waterpolo aangekondigd, welke in Nederland vanaf juni 2019 direct van toepassing zullen zijn.

Om u uitgebreid te informeren over de nieuwe spelregels organiseert Ledyears in samenwerking met de KNZB op 3 april 2019 een Swimming Experience in Sportcomplex Amerena.

Wat gaat er veranderen?

Voor u als gebruiker betekenen de nieuwe spelregels ook een wijziging voor uw scorebordsysteem. Zo wordt de schotklok in sommige situaties 20 seconden, in plaats van 30 seconden. Daarnaast is de wens van de KNZB om in de Eredivisie vanaf de spelersbank een ‘Time-Out’ te kunnen activeren.

De Swimming Experience

Tijdens deze geheel verzorgde avond kunt u kennis maken met de nieuwste software updates van onze scorebordsoftware, een rondleiding krijgen door het hypermoderne Amerena sportcomplex én een live demonstratie van de nieuwe waterpolo regelementen bijwonen. Tevens is er ruimte voor uw eigen vragen en wensen betreffende onze scorebordsoftware.

De deelname aan de Swimming Experience is gratis voor klanten van Ledyears met een onderhoudscontract (maximaal 2 deelnemers per contracthouder). Voor verenigingen/locaties die geen onderhoudscontract bij Ledyears hebben wordt een bijdrage van € 25,00 per persoon in rekening gebracht.

Programma


19.00u
Inloop met koffie en thee

19.30u
Welkom

19.45u
Toelichting op nieuwe spelregels door KNZB

20.15u
Demonstratie nieuwe spelregels in het wedstrijdbad

20.45u
Rondleiding Amerena

21.00u
Gebruikerstraining Viewall mbt o.a. waterpolo en wedstrijdzwemmen


Aanmeldformulier Swimming Experience

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN