Wij staan voor u klaar!

Ledyears Support is de installatie- en onderhoudsafdeling van Ledyears. Al meer dan 20 jaar is het team van Support bezig met het installeren, beheren en onderhouden van displaysystemen.

Serviceverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunt u bij ons 24/7 terecht om uw vraag te stellen of storing te melden bij onze helpdesk. Onze vakkundige medewerkers nemen uw vraag in behandeling en kunnen met u op afstand meekijken in het systeem. Mocht er een probleem zijn dat wij niet op afstand kunnen oplossen dan wordt een servicebezoek ingepland.

Direct aan de slag

 

Onze support-afdeling is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 07:00 tot 16:00 op 088-3221030. Uiteraard kunt u ons ook altijd mailen via support@ledyears.nl.

Beheer en onderhoud

Wij zijn een ervaren onderhouds- en beheer organisatie. Met ruim 20 jaar ervaring en meer dan 3000 displays actief in onderhoud is onze supportafdeling zeer vakkundig. Onze activiteiten bestaan uit:

Lees hier meer over hoe wij het onderhoud invullen…

RAAAK – 24/7 monitoring van uw systemen

Onze supportafdeling heeft via het RAAAK-platform 24/7 zicht op de prestaties en beschikbaarheid van uw systemen. Daarmee zijn wij in staat het juiste onderhoud adequaat uit te voeren. Onze displaysystemen zijn zeer geavanceerd en geschikt voor een uitgebreide set aan modules en sensoren. Daarmee monitoren wij o.a.: temperatuur, energieverbruik, lichtintensiteit, aanwezige spanning etc.

De uitgebreide diagnostische informatie die dat oplevert is essentieel voor onze supportafdeling. Met deze informatie zijn zij in staat om vroegtijdig eventuele problemen te herkennen en op afstand op te lossen. Daarmee zijn wij in staat u de maximale beschikbaarheid te garanderen.

“Het juiste onderhoud van uw displaysystemen zorgt voor een hogere beschikbaarheid en een langere levensduur.”

Veiligheid voorop

Ledyears streeft veiligheid op het hoogste niveau na. We werken volgens de hoogste normen en eisen en zijn VCA* gecertificeerd.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN