Transparant LED-scherm: je kijkt er dwars doorheen!

Geplaatst in: Reclame

Een standaard indoor LED-scherm achter of voor het glas neemt veel licht weg. Wilt u die lichtinval juist behouden? Kies dan voor een transparant LED-scherm.

Dé oplossing

Transparante schermen zijn schermen die tot wel 85% licht door kunnen laten. Standaard LED-schermen bestaan uit gesloten kabinetten en LED-tegels. Transparante schermen zijn opgebouwd uit een raster met LED’s waar het licht tussendoor schijnt. Je kijkt er dus dwars doorheen! Doordat het raster bestaat uit losse lichtmetalen strips met LED’s is het scherm licht qua gewicht. Dat is een fijn pluspunt bij de montage van zo’n LED-scherm en maakt bovendien bouwkundige aanpassingen aan uw pand overbodig. Een ander bijkomend voordeel is dat een transparant LED-scherm volkomen geluidloos is.

 

Hét resultaat

Met deze oplossing is het mogelijk LED-schermen in showrooms, etalages, kantoorpanden en achter of voor glazen puien te plaatsen zonder afbreuk te doen aan de gewenste lichtinval. Er schijnt dus nog veel licht naar binnen terwijl van buitenaf de content op het LED-scherm perfect leesbaar is. De transparante schermen van Ledyears geven dus een ruimtelijke gevoel, zijn van hoge kwaliteit en uiteraard mooi afgewerkt.

 

Goed om te weten

Als u het transparante LED-scherm binnen ophangt is een vergunningsaanvraag meestal niet nodig. Dat scheelt weer tijd.

 

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN