Nieuwe generatie reclamemast dankzij unieke LED-technologie

Geplaatst in: Reclame

Ledyears heeft een unieke en zeer duurzame LED-technologie ontwikkeld. Het gebruik van deze technologie levert vele voordelen op als het gaat om zichthoek, energieverbruik, levensduur en contrastwaarde. Dit vormt de basis voor een nieuwe generatie digitale reclamemasten.

 

Kleinere zichthoek

De nieuwe LED-technologie zorgt voor een scherpere lichtbundel en dus een kleinere zichthoek. De zichthoek biedt een direct voordeel in het beperken van lichtvervuiling, lichthinder en het vergroten van de verkeersveiligheid. Zeker bij snelwegmasten, waar de automobilist vaak recht op het scherm afrijdt en een kleinere zichthoek geen afbreuk doet aan de zichtbaarheid is dit de ideale oplossing.

 

Beperkt energieverbruik

Dankzij het unieke ontwerp wordt bij de nieuwe LED-techniek de invloed van het invallende zonlicht beperkt. Het zonlicht wordt namelijk afgebroken voordat het in de LED’s schijnt. Daardoor is er minder energie nodig om de benodigde helderheid en zichtbaarheid van het scherm te realiseren. De besparing in het energieverbruik en daarmee ook de energiekosten bedraagt al snel 55% ten opzichte van traditionele schermen.

 

Langere levensduur

De nieuwe LED-techniek is de meest duurzame techniek in de markt. Dit blijkt met name uit de 25% langere levensduur die wordt gerealiseerd doordat de LED’s vele malen minder worden belast dan bij traditionele schermen. Daarnaast biedt een langere levensduur ook een financieel voordeel, de investering kan namelijk over een langere periode worden afgeschreven.
Kortom, de combinatie van een levensduur van minimaal 10 jaar én een zeer laag energieverbruik zorgt dan ook voor een zeer duurzame oplossing.

 

Optimale contrastwaarde

Een ander groot voordeel is dat het afbreken van het zonlicht de contrastwaarde(de verhouding tussen zwart en wit) van de content op het scherm aanzienlijk verhoogt in vergelijking met traditionele technieken zoals THT en SMT. Het resultaat is een betere zichtbaarheid én kleurechtheid van de getoonde content. Hierdoor biedt een reclamemast extra waarde aan adverteerders.

 

Meer weten over deze nieuwe LED-technologie?
Neem dan contact met ons op via 088 322 1000.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN