Vacature:
Service Technicus (Fulltime)

Ga je bij ons aan de slag als Service Technicus, dan maak je deel uit van het gezellige supportteam. Onze ledheads zorgen er elke dag voor dat onze displaysystemen bij klanten optimaal functioneren door het uitvoeren van beheer en onderhoud. Dus heb jij affiniteit met elektronica en ben je handig met computers? Solliciteer dan nu!

Download deze vacature als PDF

Wat ga je doen?

Bij onze huidige en toekomstige klanten installeer je complete displaysystemen. Naast installatiewerkzaamheden voer je ook onderhoud uit en los je zo efficiënt mogelijk storingen op. Uiteraard volg je hierbij de procedures van het kwaliteitshandboek. Je bent dus vaak onderweg en ontmoet veel van onze klanten op locatie. We vragen je dan ook om ons visitekaartje te zijn. Je brengt indien nodig op een professionele manier advies uit bij reparaties en installaties. Ook het opbouwen van bijvoorbeeld een LED-scherm in onze loods hoort bij je takenpakket.

Wat vragen wij jou?

MBO elektronica werk- en denkniveau

Jouw Nederlands en Engels is goed

Goede technische capaciteiten

Planmatig kunnen werken

Accuratesse

Het visitekaartje van Ledyears zijn

VCA Basisveiligheid

Stressbestendig

Basiskennis ICT

Rijbewijs B-E

 

Onze tegenprestatie

Wij bieden jou allereerst een inspirerende werkomgeving, een goede werksfeer en goede opleidingsmogelijkheden. Je collega’s zijn makkelijk in de omgang. Het is een uitdagende functie in een technische omgeving. Geen dag is hetzelfde en je gaat dan ook zeker niet vervelen. We hebben een ruim portfolio aan interessante klanten – nationaal en internationaal. Uiteraard verdien je een passend salaris en profiteer je bovendien van goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Vanzelfsprekend krijg je alle tools om deze functie succesvol in te vullen.

Solliciteren?

Mail Marjolein jouw sollicitatie. Dan ontvang je van haar een reactie.


Marjolein van Luijk
088-3221025
marjolein@ledyears.nl

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN