Vacature:
Technical Support Engineer (Fulltime)

Ga je bij ons aan de slag als Technical Support Engineer, dan maak je deel uit van het R&D-team. Jij bent de collega die onze systemen voorziet van de door het R&D team ontwikkelde software en firmware. Je test onze systemen door en door en bent daardoor 100% overtuigd dat onze klanten een goed werkend systeem krijgen zoals verwacht. Dus speel jij graag met techniek? Is alleen het beste voor jou goed genoeg? Solliciteer dan nu!

Download deze vacature als PDF

Wat ga je doen?

Binnen ons zeer breed geschoolde R&D team vervul jij de functie van Technical Support Engineer. In deze dynamische en zelfstandige functie zorg je er dagelijks voor dat onze systemen tijdig up en running zijn, klaar om het veld in te gaan om te doen waar ze voor zijn bedoeld, namelijk informatie verstrekken. Jij overtuigt jezelf en de organisatie ervan dat we betrouwbare producten leveren. Je configureert en test de systemen en bent aanwezig bij de fabrieksafname met de klant. Je werkt volgens de procedures van het kwaliteitshandboek en werkt veilig volgens de VCA norm. Soms ga je op locatie bij de klant om deze te helpen de systemen te implementeren of om een storing op te lossen. Hierbij vertegenwoordig je ons op een professionele manier. We vragen je dan ook om ons visitekaartje te zijn.

Wat vragen wij jou?

Afgeronde opleiding op MBO niveau

Goed analytisch vermogen

Affiniteit met elektronica en software

Planmatig kunnen werken

Probleem oplossend vermogen

Goede communicatieve vaardigheden

Jouw Nederlands en Engels is goed

VCA Basisveiligheid

Hands-on mentaliteit

Ervaring met werken op locatie

Rijbewijs B

Initiatiefrijk met het oog op verbeteringen

 

Onze tegenprestatie

Wij bieden jou allereerst een inspirerende werkomgeving, een goede werksfeer en goede opleidingsmogelijkheden. Je collega’s zijn makkelijk in de omgang. Het is een uitdagende functie in een technische omgeving. Geen dag is hetzelfde en je gaat dan ook zeker niet vervelen. We hebben een ruim portfolio aan interessante klanten – nationaal en internationaal. Uiteraard verdien je een passend salaris en profiteer je bovendien van goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Vanzelfsprekend krijg je alle tools om deze functie succesvol in te vullen.

Solliciteren?

Mail Marjolein jouw sollicitatie. Dan ontvang je van haar een reactie.


Marjolein van Luijk
088-3221025
marjolein@ledyears.nl

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN