Eén systeem voor al uw schermen en scoreborden!

Bedien al uw scoreborden, schotklokken en/of narrowcastingschermen vanuit één systeem met de scorebordsoftware van Ledyears.  Zo kunt u dankzij die software scores, video’s en afbeeldingen tonen. Maar ook logo’s, wedstrijdopstellingen, tijdregistratie en (live)camerabeelden zijn een optie. Bovendien is het systeem uit te breiden met o.a. jurytablets. De meegeleverde software en tablet zorgen voor een eenvoudige bediening.

Kortom de unieke combinatie van een LED-scherm en de gebruiksvriendelijke software is uitermate geschikt om de schermen voor allerlei doeleinden in te zetten.

Meer weten of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via 088-3221040 of via info@ledyears.nl.

In het water, de zaal of op het veld

De software is geschikt voor alle gebruikelijke sporten. en de scorebordconfiguraties zijn automatisch geïntegreerd. Dus u kunt eenvoudig de scores bijhouden voor onder andere waterpolo, wedstrijd-, synchroonzwemmen, schoonspringen, ijshockey, wedstrijdschaatsen, basket-, volley-, korf-, hand-, (zaal)voetbal en tennis.

Eenvoudig te bedienen

U kunt het systeem eenvoudig bedienen met het meegeleverde touch-scherm. De software heeft een zeer gebruiksvriendelijke look-and-feel. Dankzij de grote knopen en intuïtieve bediening kan jong en oud er snel mee overweg. Het is mogelijk om de software per gebruiker naar wens in te richten.

Trainingsavond

Met enige regelmaat geven wij trainingsavonden. De ene keer is dat op ons kantoor in Alblasserdam. De andere keer is dat op locatie bij een klant. De training is bedoeld voor mensen die al enige tijd met onze software werken. Tijdens deze leerzame en interessante avond leert u de fijne kneepjes en verschillende mogelijkheden van de software kennen.

Meld je hier aan als jij er de volgende keer ook bij wil zijn!

Bent u benieuwd wie u voor gingen?

Neem een kijkje bij Zwemcentrum Rotterdam

Zwemmen op (Rotterdam) Zuid is extra leuk dankzij ons multifunctionele scorebord- en narrowcastingsysteem. Nicos Vlachos, locatiemanager Sportbedrijf Rotterdam vertelt je er in deze video graag meer over.

Lees meer over Zwemcentrum Rotterdam

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN