Voordelen van LED displays

Geplaatst in: Reclame, Sport, Industrie

De aanschaf van een LED display is vaak een weloverwogen keuze. Dynamische reclamebeelden zijn in ieder geval vele malen effectiever dan statische beelden. Een LED display is telkens opnieuw en snel te gebruiken. Door het duurzame ontwerp en de hoogwaardige kwaliteit bent u verzekerd van een systeem dat jarenlang functioneert. Daarnaast is LED verlichting milieuvriendelijk en hebben onze LED displays een lange levensduur. In deze blog zetten we alle voordelen voor u op een rij:

1. Een oplossing voor meerdere jaren

LED is een lichtsoort die een veel langere levensduur heeft dan gewoon licht. Doordat de energie veel gerichter wordt omgezet in licht, blijft een LED-lamp veel langer branden. De door Ledyears toegepaste LED’s hebben zo rond de 100.000 branduren, wat bij 24 uur branden per dag een levensduur van meer dan 11 jaar brengt. Voor verkeersinformatie, reclame of een sportaccommodatie is een LED display hierdoor een geschikte oplossing voor de lange termijn.

2. Een milieuvriendelijke oplossing

Doordat de energie van LED displays veel effectiever wordt omgezet in licht en minder in warmte gebruiken ze veel minder stroom. Ze zijn dus milieuvriendelijk en zorgen voor lagere energiekosten.

3. Alles is mogelijk met LED displays

Of u nu een afbeelding, logo, tekst of video wilt laten zien aan uw doelgroep: alles is mogelijk. Voor een reclame-uiting is een LED-scherm ideaal. De mogelijkheden zijn eindeloos.

4. Laatste stand van de techniek

Onze LED display oplossingen zijn altijd van hoge kwaliteit en voldoen aan de laatste stand van de techniek. Hiermee bent u verzekerd van een kwalitatief product met een maximale beschikbaarheid, een product waar u jarenlang plezier van heeft.

5. Zelf aanpassingen doorvoeren

Bij traditionele vormen van buitenreclame zoals posters, banners of spandoeken is elke nieuwe uiting weer een nieuwe investering. Met een LED-scherm kunt u zelf snel en gemakkelijk de inhoud veranderen. Nieuwe content kost u dus helemaal niets. Zo bent en blijft u altijd actueel.

6. Altijd actueel

De informatie op de displays van bijvoorbeeld de Parkeer Route Informatie Systemen of Dynamische Verkeers Management systemen zijn altijd actueel. Door de centrale koppeling met broninformatie wordt de informatievoorziening automatisch aangepast aan de omstandigheden. Dit bevordert de doorstroming van het verkeer op de weg, het fietspad en het water.

7. Zichtbaar, degelijk en geschikt voor buiten.

Voor buitentoepassing zijn LED-display de beste oplossing. Een LCD of TFT scherm is soms goedkoper in de aanschaf, maar is niet altijd geschikt voor buitengebruik en heeft veel hogere verbruiks- en onderhoudskosten dan LED. Printadvertenties zijn bij regen vaak kwalitatief niet toereikend en verkeersborden zijn bijna onzichtbaar in de mist. Hoe zorg je er dan wel voor dat je zichtbaar bent en blijft?
Zelfs bij regen, fel zonlicht of mist zijn onze LED displays goed leesbaar. De LED displays zijn uitgerust met een lichtsensor die overstraling voorkomt en altijd zorgt voor optimale helderheid. Daardoor weet u zeker dat uw boodschap de doelgroep bereikt.

Nog even alle voordelen samengevat in een overzichtelijk schema:

LED-Display LCD-scherm Printadvertenties
Lange levensduur Ja Nee Nee
Milieuvriendelijk Ja Nee Nee
Mogelijkheden Veel: van video tot tekst Veel: van video tot tekst Enkel tekst en afbeeldingen.
Snel aan te passen Ja vanaf bijna elke PC Met geschikte programma’s Nee
Actueel Ja Ja Nee
Attentiewaarde overdag Hoog Laag Laag
Attentiewaarde ‘s nachts Hoog Gemiddeld Laag
Investering korte termijn Hoog Gemiddeld Laag
Investering op lange termijn Laag Gemiddeld Hoog
Zichtbaar bij zonlicht Ja Minimaal Ja
Geschikt voor buitengebruik Ja Meestal niet Nee

Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN