Wat kost een display?

Wat kost een display? Dat is een vraag die ons regelmatig bereikt. Zoals u begrijpt is het onmogelijk hier een bedrag voor te noemen. Ons antwoord is TCO. Dit staat voor Total Cost of Owhership. Om echt te weten ‘wat een display kost’ is een berekening van de Total Cost of Ownership (TCO) de enige goede graadmeter. Waarom dat zo is leest u in dit blog.

Met de berekening van de Total Cost of Ownership wordt gekeken naar de periode dat het displaysysteem in gebruik is. Voor die periode worden alle kosten in kaart gebracht die nodig zijn om het systeem goed te laten functioneren.

Naast de aanschaf van hard- en software wordt bijvoorbeeld ook gekeken naar de kosten voor vergunningen, installatie, communicatie, levering en transport van energie en natuurlijk het benodigde onderhoud.

Omdat wij al onze systemen al bijna 20 jaar zelf beheren en onderhouden beheersen wij al deze aspecten als geen ander. Daarmee is een TCO berekening een specialiteit van Ledyears. Wij zijn in staat een zeer nauwkeurige TCO berekening te geven die u tot op de cent nauwkeurig inzicht geeft in alle te verwachte kosten. Hiermee komt u niet voor verrassingen te staan en stellen wij u in staat om een goede en afgewogen keuze te maken.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN